wie ben ik

IMG_1032Mijn naam is Joan Oldenbeuving. Ik ben jaren in de hulpverlening actief geweest, werkend met verschillende doelgroepen zoals daar zijn: verstandelijk gehandicapten, lichamelijk gehandicapten, moeilijk opvoedbare kinderen….
Uiteindelijk heb ik een carriéreswitch gemaakt richting de ICT. Daar heb ik jaren naar genoegdoening in gewerkt (en nog steeds, trouwens). Echter begon uiteindelijk de drang naar de concrete hulpverlening wel weer te knagen, aangezien ik in de huidige werkzaamheden het één-op-één contact met de hulpvrager wel wat ben gaan missen.
Een eigenschap die latent bij mij aanwezig was, was het handelen vanuit een heldervoelend vermogen. En vanuit dat gegeven heb ik mij gespecialiseerd in de hypnose. Binnen de hulpverlening heeft hypnose een ongekend hoog slagingspercentage, oftewel: via hypnose help je veel mensen daadwerkelijk van hun problemen af, dat het haast een gemiste kans lijkt wanneer je iemand niet op zijn minst de mogelijkheid van hypnose aanbiedt.
Dus naast het feit dat ik ICT’er ben, wil ik ook graag mensen de helpende hand bieden om via hypnose een gezonder/beter leven te leiden.